Skup i prztwórstwo dziczyzny

Korzystne położenie zakładu na terenie Borów Tucholskich oraz dostatek zwierzyny łownej skłoniło nas do uatrakcyjnienia oferty także o mięsa kulinarne i wyroby produkowane wyłącznie z dziczyzny.

Firma jako jedna z pierwszych w regionie wprowadziła do produkcji, a następnie sprzedaży w sieci własnych sklepów firmowych dotychczas mało dostępną dla ogółu konsumentów dziczyznę. Zakład przybliża swoim klientom bogactwo polskich borów, jakim jest niewątpliwie dziczyzna, produkując oryginalne wyroby w oparciu o staropolskie receptury, z zastosowanie specyficznych przypraw oraz unikalnego procesu wędzenia.

Przetwórstwo i skup dziczyzny

Korzystne położenie zakładu na terenie Borów Tucholskich oraz dostatek zwierzyny łownej skłoniło nas do uatrakcyjnienia oferty także o mięsa kulinarne i wyroby produkowane wyłącznie z dziczyzny.

czytaj więcej

aktualności

© 2010 Zakład Masarski, Jan Myśliwiec, Śliwicetłumaczenie: Przemysława Szulczyk, produkcja: papio.pl